Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Poctivá laskonka a dobrá káva. Znovuotevřená cukrárna Myšák chce naučit lidi snídat sladké

Pražská cukrárna Myšák po půlroční pauze znovu otevřela své první patro. I s novým šéfcukrářem. Tím se stal Lukáš Pohl (37), bývalá tvář cukrařiny v Café Savoy i v michelinské La Degustation. Po sedmi letech se vrátil z kulinářské štace po New Yorku, kde se prý přiučil spíše pokoře než novým cukrářským postupům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

6. 6. 2019 14:39

Půl roku pravidelných snídaní tam a obezita s diabetem je jistá. Ne díky.

0 0
možnosti
AB

6. 6. 2019 7:18

Jen jestli dělaj na másle, jako za první republiky.

0 0
možnosti