Pondělí 1. března 2021svátek má Bedřich 8 °C polojasno Předplatné LN

Diskuse k článku

Poctivá laskonka a dobrá káva. Znovuotevřená cukrárna Myšák chce naučit lidi snídat sladké

Pražská cukrárna Myšák po půlroční pauze znovu otevřela své první patro. I s novým šéfcukrářem. Tím se stal Lukáš Pohl (37), bývalá tvář cukrařiny v Café Savoy i v michelinské La Degustation. Po sedmi letech se vrátil z kulinářské štace po New Yorku, kde se prý přiučil spíše pokoře než novým cukrářským postupům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Bureš 6.6.2019 7:18

Jen jestli dělaj na másle, jako za první republiky.


Randění pod rouškou. Reportérka absolvovala sedm pokusů o seznámení

Reportérka Julie Mahlerová | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium „Jestli si někoho nenajdeš, než ti bude třicet, nainstaluju ti seznamku,“ oznámila mi moje nejlepší kamarádka. Patřím...

Zavřené nezavřené restaurace. Jak vypadá zapovězený společenský život?

Rozhánění nelegální párty. Policie v lednu zasahovala na večírku v domě v... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Zaplněné stoly, skupinky lidí se sklenicemi vína a smích nesoucí se až na ulici. Nejde o výjev starý víc než rok, ale o...

Mord v hospodě U Dvou koček. Zloději odnesli cigarety, víno a ruce oběti

Rituální vražda v pražské hospodě U Dvou koček. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Okolo pouličních lamp tančily roje vloček. Sníh propůjčil pražským ulicím něžný a romantický vzhled. Jen jediné...