Úterý 29. září 2020svátek má Michal 13 °C dešťové přeháňky Předplatné LN

Diskuse k článku

Polévka na zimu? Květáková s miso a opečeným tofu, říká Kamu

Polévka, která ve vás díky miso pastě, sójové omáčce a sezamovému oleji ve spojení s jemnou chutí koření vyvolá myšlenky na Japonsko. Je krémová, lehoučká a mě strašně baví. Pevně věřím, že vás taky zasáhne. Recept pochází z Nejbarevnější kuchařky Kamily Rundusové alias Kamu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Čech 8.9.2018 9:33

Co je to na tom obrázku? Zbytek jídla, které někomu nechutnalo? Vypadá to tak.


Nebezpečná místa Česka: pražské hlavní nádraží. Třicet let zde vládne podsvětí

Hlavní nádraží v Praze | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Reportéři MF DNES mapují místa, která podle statistik nejsou výjimečně nebezpečná. Ve skutečnosti jde o no-go zóny,...

Felák, flexit nebo chillovat. Slovník dnešní mládeže uvádí rodiče do rozpaků

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Ač to možná ani netušíte, nejspíš i kolem vás denně chodí shiperky, které flexí s teniskami nebo iPhonem, díky čemuž...

Už nebudu kandidovat, odejdu z politiky, říká exministr Adam Vojtěch

Bývalý ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Jsem odolný, ale už toho bylo hodně, vysvětluje svůj odchod exministr. Babiš ho podle něj trochu čekal. V rozhovoru pro...