náhledy
Dezert Yoko Tsuno, který byl oceněn na francouzské cukrářské soutěži Relais Desserts Charles Proust Competition, je kombinací křupavého kaštanového piškotu s černým sezamem, mléčné rýže s čajem hódžiča a kaštanového krému. Zdoben je plátky kaštanu.
Autor: Petr Karšulín
Zákusek Sakura tvoří piškot s čajem matcha, květy japonské třešně a maliny.
Autor: Petr Karšulín
Dezert Praha obsahuje borůvky, tvaroh a bezlepkový piškot s vlašskými ořechy a kakaovým práškem.
Autor: Petr Karšulín
Cukrářka Adina Agakishieva přišla do Prahy kvůli vysokoškolskému studiu. S rodinou jsme navštívili Česko jako turisté a Praha se mi zdála jako super krásné město v centru Evropy. Studium na vysokých školách je tu kvalitní, celosvětově uznávané, a v češtině navíc zdarma, říká již perfektní češtinou Adina. Chemické náhražky fungují jako aditiva - chcete víc a víc, ale nepocítíte spokojenost. Důležité je však le plaisir, potěšení.
Autor: Petr Karšulín
Cukrářka Adina Agakishieva přišla do Prahy kvůli vysokoškolskému studiu. S rodinou jsme navštívili Česko jako turisté a Praha se mi zdála jako super krásné město v centru Evropy. Studium na vysokých školách je tu kvalitní, celosvětově uznávané, a v češtině navíc zdarma, říká již perfektní češtinou Adina. Chemické náhražky fungují jako aditiva - chcete víc a víc, ale nepocítíte spokojenost. Důležité je však le plaisir, potěšení.
Autor: Petr Karšulín