náhledy
Futomaki - silná rolka s náplní z více ingrediencí
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Základ sushi? Rýže a řasa nori
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Sushi
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Maki rolka s okurkou a praženým sezamem
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Příprava a krájení ingrediencí
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Na přípravu sushi je třeba mít především kvalitní a čerstvé suroviny
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Nejzákladnějším druhem sushi je Maki. Do maki se většinou používá jeden, případně dva druhy náplně, jen výjimečně tři a více
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Příprava sushi
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Na rolování sushi se používá bambusová rohož obalená v potravinářské folii s tenkou vrstvičkou japonské majonézy
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Sushi rolka
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Do maki rolky používáme hlavně ryby, ale i zeleninu
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Futomaki
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Maki sushi
Autor: Alena Pecháčková, Lidovky.cz
Sushi
Autor: Shutterstock