náhledy
Nastupovat, upoutat a letíme do nebe. A ještě se u toho bude jíst a pít.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nic se v pražských Riegrových sadech nestaví. To jen jeřáb zvedá jedlíky do výšin.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na plošině vaří slavný italský šéfkuchař Giulio Terrinoni, který má v kapse michelinskou hvězdu. I on se ovšem musí opásat, i když stojí uprostřed. Přeci jen: co kdyby nějak víc fouklo.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
První pokrm se skrývá pod pokličkou. Jinak na plošině se nesmí kouřit, odhazovat kosti za hlavu, vlastně vůbec nic se nesmí odhazovat...
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Připoutaný ekvádorský šéfkuchař Josué Vergara. Na ocelových lanech závisí život všech labužníků. A všimli jste si, že celou plošinu drží jen dvě céčka? Ano všimli. Velmi dobře.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Ekvádorský šéfkuchař Josué Vergara vaří v oblacích. Uděláme vám takový americkoevropský mix, prohlásil.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Je libo ještě trochu šampaňského? Ať se vám ty pražské věžičky lépe počítají. Kolik že jich je? Sto...?
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pod nohama rozevírá svou náruč hlubina. Plošina se kývá ve výšce až padesáti metrů a země je strašně hluboko. Doporučuje se nehledět dolů.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz
Kdy jste měli od talíře takový výhled?
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Od Hlavního nádraží v popředí po Pražský hrad v pozadí. A dobrou chuť, pokud právě obědváte.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Zavěšeno. Můžeme začít jíst. Pokud se někomu udělá špatně, jsme za dvě minuty dole.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Lehké pohoštění: vajíčka se slaninou a kousky zeleniny.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz
Druhý chod v režii dvou šéfkuchařů.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Bez selfíčka by to nešlo. Ani v oblacích.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Těm, co netrpí závratí, přejeme dobrou chuť.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Stolovníci jsou důkladně upoutaní. Až je trochu problém ohnout se nad talíř.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Praha jako na talíři. Na horizontu Pakul, tedy bývalý palác kultury, vpravo kontury Vyšehradu, vpředu dvě věže kostela svaté Ludmily na Náměstí Míru. To vše se dá obdivovat mezi doušky španělského šampaňského.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz
Vynikající výhled. Panorama Pražského hradu, Petřín, Malou Stranu i věže staré Prahy máte skoro na dosah vidličky.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz
Ke konci pohoštění se plošina zatočí a rázem se strávník ocitne v tváří tvář Žižkovskému vysílači.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz
Pohled na Pražský hrad.
Autor: Martin Prachař, Lidovky.cz