„Ocenění nám dělá opravdu velkou radost a je významným potvrzením správnosti trendu, který držíme již přes tři roky, kdy velmi lpíme na dodržování přísných výrobních postupů s využitím nejkvalitnějších surovin," komentoval vítězství v soutěži Czech Gastronomy Awards 2012 spolumajitel cukrárny Lukáš Otys.
„Jako poděkování pro naše věrné zákazníky, jsme připravili opravdovou raritu a to blond čokoládu, která je na pomezí tří známých druhů čokolády. Bílé, mléčné a hořké, ale zároveň není ani jednou z nich," řekl majitel cukrárny Jiří Nosál.
Zbrusu nová čokoláda má krémovou konzistenci, plnou chuť, není příliš sladká, a místy zanechává na jazyku slanou chuť.
Je to gurmánský orgasmus, slibuje vedení cukrárny
Z této ojedinělé čokolády cukráři ve Vodičkově ulici 30 začali vyrábět speciální dort Absolute Chocolate. "Pro milovníky čokolády se jedná o splnění snu, který způsobí na jazyku naprosto úžasný gurmánský orgasmus.“ popsal Lukáš Otys.
ČTĚTE O CENĚ PRO CUKRÁRNU: |
Cukrárna se stala i za svou krátkou historii oblíbeným místem všech milovníků kvalitních dortíků a čokolády. Mezi stále hosty patří i některé české celebrity jako jsou například Renata Langmannová, Vendula Auš Svobodová, Libor Bouček a Jiří Mádl.