Diskuse
Přidává se skoro do všeho. Proč nadměrná konzumace škrobu vadí a do kterých jídel nepatří?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P75a10v87e58l 87B17e85ň57o
Paní "novinářko" Oplatková, proč tak dlouhý článek o cukru? Jednoduše stačí napsat, že člověk je všežravec a musí vše, t.j. vlakninu v množství, jak zbylé 3 složky, což jsou bílkoviny, tuky a cukry. Cukrů jenom tolik, kolik vydávate energie, protože zbylé se ukládají ve stejné gramáži proměněné v tuk. A k tomu , že cukry jsou jedny z nejvýdělečnějších komodit, návykové jsou 10x víc, jak nikotin. A pak jenom vyjmenovat co všechno jsou cukry. Třeba, že překlad "vícezrnný" znamená více cukru...;-)))
K98a54m39i43l 72D11o44l95e59z88e94l
nejlepsi je skrob v parcich, aby to bylo levne nebo dokonce v jogurtech od nekterych podvodnych vyrobcu typu Danone, apod.