Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Radek Kašpárek
Autor:
Michal Sváček
,
MAFRA
Radek Kašpárek
Autor:
Michal Sváček
,
MAFRA
Radek Kašpárek
Autor:
Michal Sváček
,
MAFRA
Radek Kašpárek
Autor:
Michal Sváček
,
MAFRA
Jehněčí, brokolice, ovčí sýr, podmáslí
FIELD
Bažant, kaštan, houby, kakaové boby
FIELD
Candát, makrela, kadeřávek, kedlubna
FIELD
Domácí sýr, syrovátka, řepa, černý ořech
FIELD
Radek Kašpárek
Autor:
Michal Sváček
,
MAFRA
Související články
Třetí pražská michelinská hvězda. Prestižní ocenění získala restaurace Field
Oháňka, šneci či tuřín. Česká jídla a severský styl v restauraci Field
Babiš chystá v Průhonicích otevření další restaurace. Chce michelinskou hvězdu
Třetí pražský Michelin: polní kuchyně podle fantazie šéfkuchaře