Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Na Velký pátek si vyzkoušejte pstruha s omáčkou z červeného vína

K sladkovodním rybám se zpravidla podává bílé víno, ať už k pití nebo v základu omáčky. Marie Janků-Sandtnerová, ikona prvorepublikové kuchyně, ve své Klasické české kuchařce popisuje recept na pošírovaného pstruha v červeném víně. Omáčka z červeného vína je výraznější a hodí se k jakékoliv pečené dravé rybě – pstruhovi, candátovi i štice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!