Diskuse k článku: PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 6
  • Poslední: 20.2. 2019 23:53
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
J. Novak 20.2.2019 23:51

Už je asi pozdě na to abych se špatně učil a stal se kuchařem .. nebo ?

M. Taro 20.2.2019 21:20

Měl jsem možnost toho týpka potkat na jedné gastro akci. A za svých skoro čtyřicet let života jsem zatím nepotkal arogantnějsiho a nadutějšího člověka...

J. Novak 20.2.2019 23:53

To mne celkem překvapuje. Vypadá jako takový medvídek. Ne, nejsem na chlapce :-)

A. Rente 20.2.2019 14:22

Takže vše v dobrém, ale zakládám přímou konkurenci a většinu personálu beru s sebou. Je to fakt klasa.

M. Holec 20.2.2019 12:20

No ja teda mel jinou zkusenost, s onou zminovanou poznamkou, ze bylo vzdy plno. Temer pri kazde navsteve (mnoho jich nebylo) byly vsechny stoly volne...

M. Kopecký 20.2.2019 10:50

Poněkud zmatené a průhledně "píárovské" loučení., zaměřené na sebereklamu. Zmatené proto, že když v Grand Cru měl "absolutně volnou ruku", není pochopitelné, proč chce dělat jinde věci "stoprocentně po svém". Takže nakonec to asi bude o penězích, kdy si jako majitel slibuje vydělat podstatně víc.

Najdete na Lidovky.cz