náhledy
Šéfkuchař Přemek Forejt.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Christian Duy Chu
Autor: Levitate
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Šéfkuchař a majitel Christian Duy Chu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Šéfkuchař Přemek Forejt.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
Autor: David Turecký
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
Autor: David Turecký
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
Autor: David Turecký
Radek David
Autor: Archiv Radka Davida
Radek David
Autor: La Veranda
Radek David
Autor: La Veranda
V šestém ročníku ankety Zlatý kuchař vyhrál Přemek Forejt z olomoucké restaurace Entrée, který loni obsadil stříbrnou příčku. Vítěz posledních tří ročníků Jan Punčochář z pražské restaurace Grand Cru Restaurant, který si letos otevřel restauraci U Matěje, skončil druhý. Na třetím místě skončil Radek David z La Verandy a Babiččiny zahrady. Do síně slávy letos vkročil Václav Košnář z Farmy Košík.
Autor: Archiv Radek David