Christian Duy Chu
Levitate
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
David Turecký
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
David Turecký
Místo obvyklých šelem si Přemek Forejt oblíbil motýly: otakárka fenyklového si dokonce nechal vytetovat na hruď. Jeho snem je, aby restaurací poletovali živí motýli. Možná si tohle přání splní už letos.
David Turecký
Radek David
Archiv Radka Davida
V šestém ročníku ankety Zlatý kuchař vyhrál Přemek Forejt z olomoucké restaurace Entrée, který loni obsadil stříbrnou příčku. Vítěz posledních tří ročníků Jan Punčochář z pražské restaurace Grand Cru Restaurant, který si letos otevřel restauraci U Matěje, skončil druhý. Na třetím místě skončil Radek David z La Verandy a Babiččiny zahrady. Do síně slávy letos vkročil Václav Košnář z Farmy Košík.
Archiv Radek David