Čtvrtek 20. února 2020svátek má Oldřich 6 °C oblačno Předplatné LN

Diskuse k článku: PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku?

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 15
  • Poslední: 27.7.2017 22:18
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Sulc 26.7.2017 21:58

Puncochar, neblbnete. Co tam maji prodavat, kdyz ne s,azene0? Preci nebudou delat steaky medium rare, cvestkove knedliky ci svickovou, neblaznete. A co mate proti smazeninam, ja pomfrity nemusim, ale dodavaji se zmrazene a jen se hodi do omastku, co jineho muzete na plovarne delat.? Jste trochu makly. Radeji uvadejte recepty, ale ne ty orientalni s 30 podivnych ingredienci..Umite uvarit PORADNOU drzkovou polevku?

K. Jež 27.7.2017 22:14

Švestkové knedlíky a svíčková je totéž co smaženej sýr. To jsou směrovky do rakve. ::))

J. Novotný 26.7.2017 19:38

Nejlepší dieta je sekaná s pochoutkovým salátem z bufetu. To jsem si jednou dal, za tři dny zhubnul tři kila a navíc výrazně ušetřil za jídlo.

Jcch 26.7.2017 19:02

Alespoň se ti, co mají na stravu denně 60 Kč, rozšoupnou.

M. Frank 26.7.2017 12:26

Smažák leží v žaludku i Polrajchovi. Ale proč ti páni kuchaři neuvaří něco alespoň z poloviny tak dobrého, jako je smažák? Protože to nedokáží! Mám kamaráda v Kanaďana a vždycky když na 14 dní přijede, cpe se smažákem a párkama s hořčicí a křenem, Hrozně mu to chutná, říká tomu gourmet dream. Při odletu si narve kufr polotovarem smažáku a nezbytným fernet stockem.

J. Škodák 26.7.2017 10:28

Rád vařím, ale nerad smažím. Proto si v restauraci rád dám něco smaženého, zvláště na dovolené. Je to zajímavé, že jsou země, kde se smažené pokrmy konzumují takto upravené ještě ve větší míře než u nás! V neděli jsme si dali v restauraci smažený řízek 300 g, smažené hranolky a k tomu tatarku. Hodně jsme si pošmákli. Nebo takový smažený květák, houby, tvarůžky....Už se těším, že si dám opět něco smaženého!

K. Jež 27.7.2017 22:18

Já taky nesmažím a taky to mám rád a taky jsem si jednou za čas dal smažené v hospodě. Už to nedělám. Nevěřím našim hospodám. Nevěřím tomu co smaží a na čem to smaží a život mám jen jeden. Takže si jednou za cca 3 měsíce obalím třeba tvarůžky, stříknu je kvalitním olejem a "usmažím" na papíru na pečení v troubě.

P. Machálek 26.7.2017 9:30

Raději nebudu komentovat slohovou část článku, ale! Fastfood na koupališti je brán jako nouzovka. Je to rychlé občerstvení, a tak rychlé musí být i v kuchyni. Při návalu zákazníků není na žádnou piplačku s jídlem čas. Prostě to hodím na pánvičku/do friťáku a šlus. A jsou to jídla, která se dají připravit dopředu. Dále, kterej kvalitní kuchař by uzavřel pracovní poměr na dva měsíce? Navíc investice do kuchyně, kde by se vařilo jinak, by vzhledem k dvouměsíčnímu provozu byla diskutabilní. Taky hygienické nároky by byly vyšší (a dražší především).

Další aspekt je ten, že kde je poptávka, tam je nabídka - jednoduchý zákon trhu. Lidi to kupují (chtějí), tak jim to provozovatelé nabídnou. Když to autorovi nestačí, ať se jde z koupaliště nažrat třeba do sousedního města do francouzské restaurace. A půjde-li pěšky, tak ani nepřibere.

A za poslední, nikdo se mě nikdy neptal, jestli mám za co jíst. Tak ať nikdo nekomentuje, co jím.

J. Bašík 26.7.2017 8:16

Puncochar nezklamal. Spatne je tohle, tohle, tamto...

~

Ale co takhle treba jen kratky navrh, nedejboze myslenka, co by bylo zahodno nabizet na koupalistich?

V. Hamáček 26.7.2017 6:42

Ty nejvíc hardcore socky si obalí smažák ze sýra z rostliného tuku. To si manža a mimísek čvachtaj :-)

J. Nový 26.7.2017 6:51

Pokud jim to tak chutná, tak co je komu do toho?

Pro mě za mě, ať si lidi třeba vaší polévku z borových šišek.

V. Hamáček 26.7.2017 7:21

Tak dobrou chuť a bacha na žlučník, chlape :-)

J. Nový 26.7.2017 7:37

Nedávno jsem byl na preventivní prohlídce a podle krevního rozboru všechno v cajku. :-)

J. Škodák 26.7.2017 10:43

A vercajk máte v cajku?

J. Bašík 27.7.2017 14:09

jojo... zeman je taky jako jinoch...prej... c==8

Premium

Trend u rozvodů: čím dál více dětí končí ve střídavé péči

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Neustálé pendlování mezi dvěma domácnostmi dětem škodí, varují odborníci. Ve střídavé péči je v Česku stále více dětí....

Premium

Jak se falšuje maso. Šunku bez „éček“ by nikdo nekoupil, říká odborník

Maso se nejčastěji prodává ve vakuově balených plastových obalech na miskách z... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Podvody s potravinami jsou staré jako lidstvo samo. Jen se postupně změnily metody. „Za záměnu hovězího masa za koňské...

Premium

Karlův most je jen most, stěžují si turisté. Kritika nešetří ani další památky

Karlův most v Praze | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Do Česka loni přijel rekordní počet turistů. Památky si u nich leckdy vysloužily i bizarní recenze na internetu,...