Lidovky.cz
Premium
Získejte všechny články
jen za 99 Kč/měsíc
Přihlásit
Můj účet
Menu
Česko
Svět
Ekonomika
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Sport
Magazín
Premium
iDNES.cz
Rady šéfkuchařů
Rady šéfkuchařů. Známí šéfkuchaři radí čtenářům serveru Lidovky.cz. | Lidovky.cz - aktuální zprávy
Doporučujeme
Pět nejskvělejších bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů
Rozhovor
Češi cpou mouku do všeho, přitom to není nutné. Použijte místo ní brambory, radí šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Fine dining do krabičky nefunguje. Nechceme dělat ‚normální jídlo‘, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Co říkají restauratéři na testování na zahrádkách? Je to paskvil, asi nikdy nebyli v hospodě, vzkazují politikům
Alena Pecháčková
Rozhovor
Pastrami trochu jinak. Najdete u nás i klasickou verzi, ale raději experimentujeme, říká šéfkuchař Pavlica
Alena Pecháčková
Rozhovor
Nemůžeme čekat s rukama v klíně, ale jít štěstí naproti, říká šéfkuchař Vávra
Alena Pecháčková
Rozhovor
Rada kolegům? Řízený konkurz a likvidace je o moc lepší než divoký bankrot, radí Pohlreich
Alena Pecháčková
Doporučujeme
Nestihli jste koupit droždí? Jak si ho připravit doma a čím ho nahradit, poradí šéfkuchaři
Alena Pecháčková
Koronavirus a restaurace. Stát by měl drobným podnikatelům pomoci, říkají šéfkuchaři
Alena Pecháčková
Koronavirus a restaurace. Dopady budou katastrofální, mnoho podniků zkrachuje, shodují se šéfkuchaři
Alena Pecháčková
Rozhovor
Co se stalo, když jsem v Thajsku ochutnal embryo kuřete? Popisovat se mi to nechce, směje se šéfkuchař
Alena Pecháčková
Čerstvou ústřici poznáte snadno. Voní a je plná vody, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
V kuchyni jsme ukrývali veksláky, když je naháněli policajti, vzpomíná kuchař z první ‚číny‘ ve Vodičkově
Alena Pecháčková
Rozhovor
Rada pro mladé kuchaře? Nebuďte pitomci, ego nechte doma a jednejte s lidmi férově, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Bílý cukr nepoužíváme ani do dezertů, ani do ostatních jídel, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Na horách dávno nevaří jen hlad. Češi chtějí jíst lépe a česká klasika jim chutná, říká šéfkuchař ze Špindlu
Alena Pecháčková
Rozhovor
Rýžový koláč, závitky i nakládaná zelenina. Co se jí v Asii při oslavách nového lunárního roku?
Alena Pecháčková
Rozhovor
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Vánoční šnečí menu. Připravte si tradiční vánoční pokrmy doma
Alena Pecháčková
Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?
Alena Pecháčková
3 recepty na vánočku od českých šéfkuchařů
Alena Pecháčková
Rozhovor
Tělo si řekne samo, co mu chybí. Proto jím, na co mám chuť, říká šéfkuchař Raditsch
Alena Pecháčková
Rozhovor
Češi si vnitřnosti často nedávají, přitom je to skvělá část zvířete, říkají šéfkuchaři
Alena Pecháčková
Rozhovor
Žena, která žije s kuchařem, to má těžké. Doma jsme málo a nevaříme tam, lituje šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Koprovka je divné jídlo. Trochu sladké, trochu kyselé a bílé, říká indonéský šéf
Alena Pecháčková
Kuchař světových hvězd: Vařit pro celebrity bylo mnohem jednodušší než pro běžné strávníky
Alena Pecháčková
Rozhovor
Český zákazník je stále příliš konzervativní. Sám se připravuje o skvělé chutě, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Nejodpornější jídlo? Fermentovaný žralok, který se zakope do země a polije ovčí močí, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
‚Kvalitní suroviny jsou vám k ničemu, když nemáte schopné kuchaře’
Alena Pecháčková
Rozhovor
Česká kuchyně má světový potenciál. Vaření se stalo smyslem mého života, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
V Česku je nevraživost mezi šéfkuchaři obrovská, jen se o ní nemluví, říká majitel tří restaurací
Alena Pecháčková
Na hokejovém MS nemusíte přežívat jen na haluškách. Co na Slovensku ochutnat podle šéfkuchařů?
Alena Pecháčková
Rozhovor
Na luštěniny lidé často zapomínají. Cizrna je sice v kurzu, ale co takový hrách, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Rozhovor
Nepostradatelná surovina v kuchyni? Určitě cibule, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
V pánském elitním klubu. Šéfkuchařka získala jako první Američanka tři michelinské hvězdy
Alena Pecháčková
Je fajn, že se o jídle mluví. Ale dělat z něj příliš velkou vědu je zbytečné, říká šéfkuchař
Alena Pecháčková
Načíst další
předchozí
1
2
3
4
další
Témata:
5 věcí s ...
,
Baden-Baden
,
Dobrá chuť
,
Doporučujeme
,
Gautama Buddha
,
Hostivice
,
Italská kuchyně
,
Jan Strnad
,
jídlo
,
kapr
,
kuchyně
,
luštěnina
,
Marek Raditsch
,
Nizozemsko
,
Parlament České republiky
,
restaurace
,
rodina
,
stereotyp
,
Vánoce
,
Zdeněk Pohlreich
Komerční sdělení
MFF KV
KVIFF program
Hosté ve Varech
Vstupenky na Vary
Fotky
Nominace (Kinobox)
Metro
Jiří Kára
Nejlevnější pivo v Praze
Slangové výrazy mladých
Dobít telefon v Praze
Konspirační teorie
Výluka metro C
Akční letáky
Leták lidl
Leták Albert
Máslo akce
Vejce v akci
Mléko v akci
Pivo akce
Polévky
Dýňová polévka
Hovězí vývar
Houbová polévka
Frankfurtská polévka
Pórková polévka
Cuketová polévka
TV program
České programy
ČT sport
Program ČT1
TV Nova
CSfilm program
Filmbox program
K moři
Autem do Chorvatska 2025
Italské pláže
Do Itálie k moři
Poloostrov Hel
Dovolená u Baltu
Nejbližší moře
Nepřehlédněte
Jak proměnit vyloučené lokality? Brno má plán opatření za desítky milionů
Trump pošle Ukrajině další zbraně. Musí se být schopni bránit, řekl
Mozek české zelené energetiky. ČEZ spustil moderní technický dispečink v Málkově
Motorky v koloně zákon neřeší. Jak projet a nedostat se do potíží?
OBRAZEM: Moře za totality chutnalo po paštice. Balaton byl hitem léta
Jesenicko při povodních postihl komunikační blackout, kraj hledá opatření
Rusko, nebo Amerika? Britská F-35 uvízla v Indii v nejméně vhodnou dobu
OBRAZEM: Slovenský Tom Jones znovu ožil. Červený koberec totiž patřil Duchoňovi
Rubriky
Prozkoumat
Barvy
Písmo
Friedrich Merz
Blackout
Donald Trump
Válka na Ukrajině
Události
Česko
Svět
Ekonomika
Sport
Všechny články
TV program
Rubriky
Poslední slovo
Chlívek
Safespace
Vyrozumění
Lékárna
Čekstajl
Uhry
Horizont
Teleskop
Politický diář
Malostranský zápisník
Názory
Komentář
Analýza
Glosa
Názor
Úhel pohledu
Polemika
Seriály
Kalendář hrdinů
Šlechta a století smůly
Pražské metro
Historie LN
Czechstina
České mordy
Lidovky.cz
Redakce
Inzerce
Napište nám
...na Facebooku
...na X
...na Instagramu
Články
Sport
Zdraví
Benefity
Cookies
Nastavení cookies
Metro.cz
Výluky MHD Praha
Jurský svět
Kvíz: Večerníček
Začněte běhat a vydržte: 6 praktických rad pro běžecké začátky i návraty
Bagrům navzdory nebo se svéráznou atmosférou. Znáte všechny slavné pražské stánky?
Široká ramena, padnoucí oblek i rýsující se žíly na předloktích. Co ženy přitahuje na mužích?
Emimino.cz
Zelená voda v bazénu
Poštípání muchničkami
Úžeh a úpal
Společný účet, nebo oddělené finance? Jak správně nastavit rozpočet ve vztahu
Psycholožka radí: Jak nastavit dětem zdravý spánek i o prázdninách
Konečně jsme se dočkali! Co říkáte na nového Harryho, Rona a Hermionu?
reality.idnes.cz
Byty k pronájmu
Byty v Praze
Dražby nemovitostí
Pozemky
Zahrady na prodej
Mohlo by Vás zajímat
Tipy na gril
Obchody o svátcích
Klíšťata
Pěstování rajčat
MS v hokeji
Další weby
Lidovky.cz
Expres.cz
Antiyoutuber.cz
Metro.cz
Rajče.net
Emimino.cz
Jen pro ženy
Akční ceny
Reality.iDNES.cz
Světlé
Tmavé
Auto
Aa
Aa
Aa
Aa
Aa
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.
Přihlášení