Nestihli jste koupit droždí? Jak si ho připravit doma a čím ho nahradit, poradí šéfkuchaři

Koronavirus a restaurace. Dopady budou katastrofální, mnoho podniků zkrachuje, shodují se šéfkuchaři
Rada pro mladé kuchaře? Nebuďte pitomci, ego nechte doma a jednejte s lidmi férově, říká šéfkuchař
Rýžový koláč, závitky i nakládaná zelenina. Co se jí v Asii při oslavách nového lunárního roku?
Zabijačka v Praze. Prase přivezeme zabité, ale jinak je vše jako na vesnici, říká šéfkuchař
Český zákazník je stále příliš konzervativní. Sám se připravuje o skvělé chutě, říká šéfkuchař
Nejodpornější jídlo? Fermentovaný žralok, který se zakope do země a polije ovčí močí, říká šéfkuchař
V Česku je nevraživost mezi šéfkuchaři obrovská, jen se o ní nemluví, říká majitel tří restaurací
Na hokejovém MS nemusíte přežívat jen na haluškách. Co na Slovensku ochutnat podle šéfkuchařů?
Na luštěniny lidé často zapomínají. Cizrna je sice v kurzu, ale co takový hrách, říká šéfkuchař
předchozí | 1 2 3 4 | další |