Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Rady šéfkuchařů
Témata
Češi v cizině
Pověstný BlackDog v Praze. Gurmánská cesta do latinské Ameriky a v hlavní roli tapas
Rozhovor
Pivo a ústřice? To je výzva, ale možné je všechno, říká šéfkuchař Nosek
Cupcake není jen suchá buchta. Nejlepší je s ovocným krémem, říká cukrářka
Rozhovor
Na další řadu MasterChefa se těším, říká šéfkuchař Raditsch
Rozhovor
Šneky zvládne připravit doma každý, říká francouzský šéfkuchař
Rozhovor
Pomelo? Zkuste ho s mořským vlkem, radí šéfkuchař
Co s kuřecími srdíčky? Zkuste recepty šéfkuchařů
Jako hosta mě štvou lži a nefér jednání, říká šéfkuchař Kalina
Rozhovor
Mám rád žužlavé pečivo a párek v rohlíku, říká indonéský šéfkuchař
Rozhovor
Hosté platí za umělecké dílo na talíři, říká šéfkuchař
Rozhovor
Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař
Rozhovor
Maso doma neskladujte, maso kupujte rovnou do hrnce, říká řezník
Rozhovor
Je snazší koupit čerstvého lososa než pstruha z Šumavy, říká šéfkuchař
Rozhovor
Miluji bramborový salát s řízkem a pivem, říká izraelský šéfkuchař
Češi by měli vyměnit sádlo za olivový olej, říká slovinský šéfkuchař
Rozhovor
Francouzi jsou na rozdíl od Čechů ochotni za dobré jídlo zaplatit, říká šéfkuchař
Rozhovor
Lidé utrácí za levné nesmysly. Mediální tlak Čechům škodí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Dobrá, ale těžká, vystavil vysvědčení české kuchyni singapurský šéfkuchař
Rozhovor
Česko zažívá gastronomický boom, úspěch Hrušky nechápu, říká šéfkuchař
Rozhovor
Nikdy bych jídlo nevrátil, říká michelinský šéfkuchař Alléno
Rozhovor
To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler
Rozhovor
Vaření chce v Česku každý očůrat, lidé to ale poznají, říká šéfkuchař
Rozhovor
Recepty Ládi Hrušky nemají s vařením nic společného, říká šéfkuchař
Rozhovor
Jednoduché, zdravé a rychlé. Zkuste saláty podle šéfkuchařů
Recept
Jíst dobře neznamená jíst draze, říká šéfkuchař
Rozhovor
S boloňským ragú i cuketou. Zkuste domácí lasagně
Recept
Jak připravit štědrovečerní polévku? Zkuste rady šéfkuchařů
Doporučujeme
Nejhorší české jídlo? 'Rohlík s máslem a marmeládou'
Rozhovor
Připravte si houby jinak. Zkuste recepty šéfkuchařů
Doporučujeme
Máčet wasabi v sojové omáčce je barbarství, říká šéfkuchař
Rozhovor
Netradiční nápoje. Zkuste se osvěžit v asijském stylu
Recept
Každý den nové menu? Je to dobrodružství, říká šéfkuchař
Rozhovor
Kupované, nebo domácí? Jak dělají hranolky šéfkuchaři
Doporučujeme
Tom Cruise miluje italskou kuchyni, Paul Newman steaky, říká šéfkuchař
Rozhovor
Označovat polotovary v menu? Nápad je to skvělý, říká Pohlreich
Doporučujeme
Co dětem za vysvědčení? Cukrářky vybírají recepty
Doporučujeme
předchozí
1
2
3
4
další
Témata:
bešamelová omáčka
,
Bible
,
Bill Gates
,
Blízký východ
,
Francie
,
Gautama Buddha
,
Hradčany
,
Chorvatsko
,
InterContinental
,
Jižní Amerika
,
Láďa Hruška
,
Lasagne
,
Latinská Amerika
,
Máslo
,
polévka
,
Purkarec
,
sirup
,
Slovinsko
,
vlk
,
Zdeněk Pohlreich
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení