Pátek 30. října 2020svátek má Tadeáš 11 °C občasný déšť Předplatné LN

Diskuse k článku

Rebarborový sorbet a kompot s mandlovým krokantem podle šéfkuchaře

Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z porotců soutěže MasterChef Marka Raditsche.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sulc 21.2.2017 21:16

Pane kuchar, tim se nenajim, to si strcte v konecnik. A nejspise si daleko vice strejchnu na buchtickach s vanilkovym kremem, ci jakychkoliv ovocnych knedlikach, bud tvaroh a smetana ci mak.

Proc Lidovky nemohou uvadet nejake dobre recepty, proc tu jsou stale nejake experimentalni patlanice radoby kucharu? Mam dojem, ze kuchari jsou podobni politikum: vymysleji voloviny, jen aby se zviditelnili. At tu rubriku vede radeji Karolinka.


Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a pizzu. A tak dál....

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Měření teploty u vstupu do pardubické nemocnice. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Generace nevzdělaných dětí. Jen málokdo dělá při distanční výuce pokroky

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Premium Je osm hodin ráno, učitel zakládá virtuální místnost, do které se postupně připojí žáci. Jednomu nejde mikrofon,...