Recept 18. dubna 2019 5:02

Hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem

Hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Jaro klepe na dveře i na naše talíře. Připravte si svěží hráškové rizoto s jehněčím brzlíkem a parmazánem podle receptu šéfkuchaře Radima Gerlicha z...

Doporučujeme 9. dubna 2019 5:03

Učte se od mistra. Zkuste grilovaný flap steak se zeleninou

Učte se od mistra. Zkuste grilovaný flap steak se zeleninou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 3. dubna 2019 5:50

Veganské zákusky? Zkuste Pavlova s vanilkovým krémem

Pavlova s vanilkovým krémem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur...

Recept 2. dubna 2019 5:56

Učte se od mistra. Zkuste gnocchi s omáčkou z čerstvých rajčat

Učte se od mistra. Zkuste gnocchi s omáčkou z čerstvých rajčat | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEORECEPT Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při...

Recept 26. března 2019 6:29

Učte se od mistra. Jak na čokoládový fondant se zmrzlinou?

Čokoládový fondant se zmrzlinou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 12. března 2019 5:11

Večeře jako v Itálii? Zkuste špagety s mozzarellou a zeleninou

Lehké špagety se zeleninou a mozzarellou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 6. března 2019 5:28

Lahodná večeře? Hovězí ossobuco na červeném víně s bramborovou kaší

Hovězí ossobuco na červeném víně | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Ossobuco je tradiční italský pokrm, nejlepší na světě si dáte v okolí Milána. Základem jídla je plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s...

Recept 5. března 2019 5:33

Učte se od mistra. Připravte si těstoviny s domácím pestem a krevetami

Těstoviny mezze s domácím pestem, krevetami a rukolou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 26. února 2019 5:32

Učte se od mistra. Penne s hovězím ragú jako ideální večeře

Penne s hovězím ragú | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě večeře příliš...

Recept 18. února 2019 5:40

Připravte si pečenou tresku s květákovým pyré podle šéfkuchaře

Pečená polární treska s květákovým pyré, tapiokovými perlami, křupavým merlíkem... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť experimentovat a připravit si doma jídlo jako z luxusní restaurace? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře restaurace Kampa park a jednoho z...

12. února 2019 5:02

Učte se od mistra. Připravte vepřovou krkovičku s peperonatou

Připravte vepřovou krkovičku s peperonatou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Doporučujeme 5. února 2019 5:34

Učte se od mistra. Připravte si italské dýňové rizoto

Dýňové rizoto s gorgonzolou | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 4. února 2019 5:43

Česka prvorepubliková klasika. Hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem

Hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Název receptu je sice dlouhý, ale v kuchyni ho zvládne skoro každý. O recept na hovězí líčka v hnědé omáčce s hřebíčkem z Pravé české kuchařky (1923)...

Recept 29. ledna 2019 5:45

Učte se od mistra. Připravte si filety z candáta podle italského receptu

Připravte si filety z candáta podle italského receptu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

UVNITŘ VIDEO Od koho jiného se naučit, jak připravit pravé italské rizoto či těstoviny, než od Itala? Nechce se vám trávit v kuchyni při přípravě...

Recept 23. ledna 2019 5:11

Připravte si grilovaný hřbet z přeštíka s bramborami a smaženou cibulí

Grilovaný hřbet z přeštíka, brambory, kroupy, majoránka, smažená cibule | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť na něco exotického a výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marka Šády ze Zátiší Group na grilovaný hřbet z přeštíka.

Recept 16. ledna 2019 5:07

Sto let starý recept. Vyzkoušejte filet z jihočeského sumce a pečené zámecké brambory

Filet jihočeského sumce s omáčkou z vína a zeleniny, pečené zámecké brambory,... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Název receptu je sice dlouhý, ale v kuchyni ho zvládne skoro každý. O recept na filet jihočeského sumce s omáčkou z vína a zeleniny, pečené zámecké...

Recept 24. prosince 2018 12:00

Tradiční večeře? Zkuste sto let starý recept na kapra na černo

Zkuste sto let starý recept na kapra na černo | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Kapr na černo se u nás v rodině vaří prakticky odjakživa. Recept pochází z Pražské - holešovické části rodinných předků, a jeho podoba byla přes více...

Recept 24. prosince 2018 6:37

Šneci s estragonem a černým kořenem podle šéfkuchaře

Šneci. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dříve se v Česku o Vánocích jedli šneci, tato tradice sice vymizela, ale dnes se pomalu vrací. Jak si je připravit? Zkuste recept šéfkuchaře Tomáše...

23. prosince 2018 6:11

Vánoční polévka se šneky a česnekem. Jak na ni, poradí šéfkuchař

Polévka se šneky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Původem francouzskou pochoutku připravuje zapečenou s bylinkami a česnekem. V České republice se šneci vařili už za dob první republiky, kdy...

12. listopadu 2018 6:40

Býčí žlázy se vrací do restaurací. Je o co stát a jak si je můžete uvařit i doma?

Býčí žlázy | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Restaurace, které býčí žlázy nabízely za minulého režimu, byly od druhé do čtvrté cenové skupiny a samotné žlázy se nacházely v kolonce předkrmů a...

10. listopadu 2018 5:18

Pečená husa s jablky a červeným zelí podle šéfkuchaře Radka Davida

Pečená husa s jablky a červeným zelí podle šéfkuchaře Radka Davida | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Svatomartinské hody vrcholí a proto jsme pro vás zjistili recept na pečenou husu s jablky a červeným zelí od jednoho z nejlepších českých šéfkuchařů...

Seriál 16. října 2018 6:00

VIDEORECEPT: Candát a máslová dýně na několik způsobů

Candát a dýňové pyré | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte rádi českou kuchyni, ale někdy se vám zdá těžká? Vyzkoušejte recepty šéfkuchaře Igora Chramce z restaurace V zátiší. A protože se s dýněmi...

Recept 12. října 2018 6:19

Jak ohromit na rodinné oslavě? Připravte dušenou jehněčí plec podle šéfkuchaře Davida

Dušená jehněčí plec s červeným vínem, kořenová zelenina s houbami, růžičková... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Na talířích se na podzim objevuje jehněčí čím dál tím častěji. Jak ho ale připravit tak, abyste ohromili návštěvu či rodinu? Vyzkoušejte recept...

9. října 2018 6:29

VIDEORECEPT: Česká klasika jinak. Jak na restované hřiby s libečkovým podmáslím?

Restované houby, pomalu pečený celer a libečkové podmáslí | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte rádi českou kuchyni, ale někdy se vám zdá těžká? Vyzkoušejte recepty šéfkuchaře Igora Chramce z restaurace V zátiší. A protože houby rostou,...

8. října 2018 6:34

Kančí maso, hrušky a kaštany. Jak na kančí hřbet s nádivkou poradí šéfkuchař

Kančí hřbet s kaštanovo-perníkovou nádivkou a hruškovým pyré | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Zvěřina je v Česku čím dál tím oblíbenější. Kančí maso obsahuje více tuku než spárkatá zvěř, ve srovnání s běžným vepřovým masem je však pevnější,...

Recept 30. září 2018 6:51

Něco na zahřátí. Připravte si dýňovou polévku se semínky podle šéfkuchaře

Dýňová polévka se semínky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dýňových polévek není nikdy dost. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Aleše Veselého z nově otevřeného Belcredi Bistra.

Recept 23. září 2018 6:36

Podzimní večeře? Vyzkoušejte dýňové noky s houbami podle šéfkuchařky

Dýňové noky s houbami | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dýňová sezóna je v plném proudu. V kuchyní se dýně dávno nevyužívají jen na kompot, jak tomu bylo dříve. Dají se z nich udělat polévky, placky i...

20. září 2018 15:32

Vegetariánský burger? Zkuste recept šéfkuchařky s halloumi sýrem

Halloumi burger | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dali byste si burger, ale nejíte maso? Nevadí, můžete vyzkoušet variantu s halloumi sýrem a portobello žampiony podle šéfkuchařky Růženy Smolenové z...

9. září 2018 6:54

Lehká a delikátní večeře? Zkuste ‚lososovitého pstruha‘ s koprem a brokolicí

Lososový pstruh, brokolice, mandle, citron, kopr | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Máte chuť na něco výjimečného? Lososovitý pstruh je mnohdy lepší než losos, ve skutečnosti jde o přírodními látkami „dobarveného“ pstruha duhového....

6. září 2018 5:59

Podzim volá. Připravte si dýňové consommé s feta sýrem podle šéfkuchaře

Připravte si dýňové consommé s feta sýrem podle šéfkuchaře | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Sychravé počasí nám zanedlouho zaklepe na dveře. Máte chuť na něco výjimečného, co vás zahřeje? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marka Šády z restaurace...

30. srpna 2018 6:37

Jak na vepřový hřbet s jelítkem a cizrnou? Zkuste recept šéfkuchaře

Pečený vepřový hřbet, jelítko, konfitované batáty a brambory, opečená karotka s... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Českou kuchyni má rád. Někdy ji dokonce zakomponuje do svých pokrmů, samozřejmě podle fantazie a moderní úpravy, zachovat chce ale „českou“ chuť....

Recept 27. srpna 2018 6:10

Marinovaná hruška se sladem a nugátem podle Romana Pauluse

Marinovaná hruška se sladem a nugátem | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Šéfkuchař Roman Paulus si myslí, že česká gastronomie je na vzestupu. Sám k tomu svým kuchařským umem přispívá. Vyzkoušejte jeden z jeho dezertů -...

Recept 17. srpna 2018 6:06

Králičí roláda, pyré z červeného zelí, omáčka z řepy podle šéfkuchaře

Králičí roláda, pyré z červeného zelí, omáčka z řepy | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

„Rád vařím z čerstvých surovin. Z oblíbených ingrediencí bych jmenoval mučenku, koriandr a rajčata,“ říká šéfkuchař Jan Horký, který se podělil o...

26. července 2018 6:54

Pečený lilek, pyré a tonka fazole podle šéfkuchaře Romana Pauluse

Pečený lilek, pyré a tonka fazole | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Šéfkuchař Roman Paulus si myslí, že česká gastronomie je na vzestupu. Sám k tomu svým kuchařským umem přispívá. Vyzkoušejte jeden z jeho receptů -...

Recept aktualizováno 21. 8 11:38, 12. 7. 2018 6:25

Mlsejte zdravě. Zkuste čokoládový dort bez cukru a mouky

Čokoládový dort bez cukru a mouky | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Dopřejte si čokoládový dort bez cukru a mouky podle cukrářky Lenky Neradové z restaurace Hergetova Cihelna.

9. července 2018 6:37

Osvěžte se v teplých dnech. Zkuste melounový salát s fetou podle šéfkuchaře

Melounový salát | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Saláty jsou do horkých letních tou nejlepší volbou jak k lehkému obědu, tak i večeři. Navíc existuje nespočet kombinací, jak si vytvořit tuto zdravou...

Najdete na Lidovky.cz