Diskuse k článku
Recepty z kuchařky učňů: knedlíky z prášku či špagety s kečupem
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
L. Velan 24.5.2013 20:11Re: Hezké když kritizuješ české hospody, vždycky trefíš do černého. Knížky od Vaňka vřele doporučuji. |
![]() |
J. Rohan 24.5.2013 12:10Špagety s kečupem jsem si kdysi dělal v pronajaté garsonce, kde jsem měl jen jeden hrnec. Kdyby mi to ale přinesli v restauraci, hodil bych jim to na hlavu. Doma ať si každý vaří jak chce a co chce, podle svých možností a schopností. Ale když jdu do restaurace, jdu tam s vědomím, že dostanu kvalitní a dobré jídlo, které si vychutnám. Proč bych chodil do restaurace na jídlo, které dělají ještě hůř než já? |
![]() |
M. Starý 24.5.2013 12:01Hezké "píárko" na knihu Zdeňka Pohlreicha "Vařte jako šéf". Včera se do Runštukovy knihy "Receptury teplých pokrmů" opřel pan Vaněk a hned večer nám na Primě představil svoji novou kuchařku ve stejnojmenném seriálu její autor. Proč ne, když pro propagaci výstavy o M.M. se nechá "zmizet" i kamion... |
![]() |
W. Wexlo 24.5.2013 10:20Kuchař a kuchař Ona je restaurace a restaurace,kuchař a kuchař obojí vypadá dost podobně,ale ve skutečnosti v tom nemůže být vetšího rozdílu.Do restaurace,kde vaří takový neznalý hovado,že dělá polévku z lanšmítu a knedlíky z prášku,a v menu má špageti s kečupem bych se nikdy nevrátil. A o tom to je a hlavně bude.Pokud Vám v restauraci nedokáží uvařit a předložit lepší jídlo,než zvládnete Vy sám doma,tak to není dobrý kuchař a ani restaurace. |