náhledy
Mají otevřeno čtyři hodiny denně, permanentně vyprodané menu o třech položkách a asijskočeský koncept, kterému na začátku skoro nikdo nevěřil. Seznamte se s brněnskou Red Piranha a její majitelkou Gabrielou Rudolfsson.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Oblíbenou kuchyní majitelky Piranhy je ta thajská, jejímž erbovním pokrmem je polévka tom yum vonící galgánem, citronovou trávou, chilli papričkami a rybí omáčkou.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jedno asijské a jedno evropské jídlo: tak vypadá každý den menu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Penne s lososem
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Smažená rýže s kuřecím masem
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Red Piranha
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Red Piranha
Autor: Tomáš Krist, MAFRA