Lidovky.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Pečenou krkovici výtečně doplňuje zelí a bramborový knedlík. Pokud chcete trochu experimentovat, zkuste třeba batáty, tropické sladké brambory jasně oranžové barvy.
MAFRA - Tomás Krist
Bio hovězí filet s sázeným vejcem a pečenými bramborami (restaurace Nenasyta)
Meti Kosec
Bramboračka s houbami (ilustrační foto)
Autor:
Shutterstock
Králičí maso (ilustrační foto)
Autor:
Shutterstock
Oranžová mrkev spolu s celerem a petrželí tvoří základ tradiční svíčkové na smetaně.
MAFRA - Tomáš Krist
Nejlahodnější svíčkovou omáčku vaří Stanislav Dunka
Autor:
ČTK
Bramborové šišky s mákem
David Turecký
Související články
Jezte blafy za tisíce. Když to nepoznáte, vaše vina
Když mi v restauraci nechutná, jídlo vracím, říká foodblogerka
V Písku se zastavte v restauraci U Reinerů, radí Olga Menzelová
Restaurace v okolí Prahy? Dejte si králíka na smetaně V polích, radí Klepl