Diskuse

Národ řízkomilů. Jak připravit nejlepší strouhanku, aby byl řízek načechraný?

Mouka, vajíčko, strouhanka. Obalit a osmažit. Řízek je nehasnoucí hvězda jídelníčků českých restaurací i domácností. Neobejdou se bez něj ani Vánoce. Jaká byla cesta od původně milánské speciality k českému „čemukoliv“ v trojobalu?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

E72v19a 54F72u26x49o28v57á

21. 12. 2021 15:48

Smažím zásadně na vepřovém sádle a ještě si nikdo nestěžoval, vždycky všem chutnalo.

0 0
možnosti

Mě naučil kuchař řízek z krkovice na pár vteřin dát na rozpálené sádlo a potom přesunout na pekáč,na každý řízek dát lžíci másla a na teplotu okolo 140 stupňů nebo míň,podle toho jak trouba hřeje,dopékat.Řízky se jen rozpadají a každý si chválí.

0 0
možnosti

Jaké rozpuštěné máslo, vždy jen přepuštěné které snese vysokou teplotu.

0 0
možnosti
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.