Diskuse
Národ řízkomilů. Jak připravit nejlepší strouhanku, aby byl řízek načechraný?
Mouka, vajíčko, strouhanka. Obalit a osmažit. Řízek je nehasnoucí hvězda jídelníčků českých restaurací i domácností. Neobejdou se bez něj ani Vánoce. Jaká byla cesta od původně milánské speciality k českému „čemukoliv“ v trojobalu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E72v19a 54F72u26x49o28v57á
21. 12. 2021 15:48
Smažím zásadně na vepřovém sádle a ještě si nikdo nestěžoval, vždycky všem chutnalo.
0
0
možnosti
JŠ
J49o11s95e21f 80Š26á65t77a31v42a
22. 12. 2021 12:32
Mě naučil kuchař řízek z krkovice na pár vteřin dát na rozpálené sádlo a potom přesunout na pekáč,na každý řízek dát lžíci másla a na teplotu okolo 140 stupňů nebo míň,podle toho jak trouba hřeje,dopékat.Řízky se jen rozpadají a každý si chválí.
0
0
možnosti
AŠ
A98n22t66o57n77í83n 98Š33á49l38a
18. 12. 2021 7:43
Jaké rozpuštěné máslo, vždy jen přepuštěné které snese vysokou teplotu.
0
0
možnosti
Obrazem
OBRAZEM: Herci, zpěváci i modelky. Jak vypadal karlovarský festival pohledem objektivu uznávaného fotografa
Obrazem
OBRAZEM: Krásky v ESPRIT CLUBU. Dorazily herečky Eliška Křenková, Vica Kerekes či modelka Bezděková

Prodej bytu 2kk 42m2 Mělník, ul. Vlasákova
Vlasákova, Mělník
3 750 000 Kč