Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Roman Paulus
Témata
Češi v cizině
Sladké hrušky: do koláče i zvěřiny. Recepty Romana Pauluse
S čím připravit ořechy? Nejlepší jsou s medem nebo smetanou
Co s květákem? Zkuste udělat kaši, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Co s kedlubnami? Hodí se na zelí i do salátu
Okurky lze upravit jako cukety. Tepelná úprava jim svědčí
Pečená paprika je úžasná. Třeba s česnekem a sýrem
Meruňky nejen do dezertů. Jak je loupat? Radí Roman Paulus
Letní polévky: ideální pro horké dny. Třeba melounová
Doporučujeme
Paella je španělský poklad. Jak ji připravit?
Špagety čtyřikrát jinak. Recepty Romana Pauluse
Jak naložit s rybízem? Zkuste koláčky Romana Pauluse
Lilek nechte vypotit. A připravte si z něj třeba kaši
Doporučujeme
Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus
Bio nebio. Lokální potravina vítězí a to je dobře, říká Paulus
Pstruh bez jediné kosti! Jak na to? Radí Roman Paulus
Doporučujeme
Čerstvé bylinky: které vařit a které přidat až na závěr?
Jak upravit králíka? Zkuste ho konfitovat, radí Paulus
Doporučujeme
Telecí: křehké a dietní. Jak ho dělá Roman Paulus?
Nebojte se jehněčího. Jak ho upravit? Radí šéfkuchař Roman Paulus
Jak vařit cizrnu? Chce to hlavně čas, radí šéfkuchař
Těstovin jsou stovky druhů. Vyzkoušejte tagliatelle
Losos chutná (skoro) všem. Zkuste ho s ragú
Koncert pro svíčkovou a foie gras
Sladká baklava: zkuste arabskou pochoutku
Vídeň, to je tafelspitz. Zkuste i sladký trhanec
Vídeňská klasika: řízek původně z Milána
Dušením vykouzlíte chuť i z 'horšího' masa
Jak na krémové polévky? Základem je vývar
Polévka je grunt. Jak připravit consommé?
Ústřice: vychutnat, nežvýkat! Dva recepty
Zkuste vařit z kaštanů. Třeba krémovou polévku
Pórek: jemnější než cibule. Zkuste cannelloni
Doporučujeme
Lovecká sezona vrcholí. Ochutnejte křepelku
Sympatické kapustičky. Skvěle se hodí k masu
Brambory na knedlíky, kaši i placky. Které zvolit?
Husa, kaldoun a paštika. Připravte si celé menu
Doporučujeme
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
další
Témata:
Balkán
,
Balkán
,
cuketa
,
cukr
,
El-Džem
,
Ferenc Liszt
,
hlávkové zelí
,
Jahody
,
Květák
,
Losos
,
Maďarsko
,
Německo
,
olivový olej
,
ořechy
,
Paprika
,
Slovensko
,
vejce
,
Vídeň
,
víno
,
Zázvor
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení