Středa 4. října 2023, svátek má František
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Jídlo

Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně

Martin Kuciel alias pan Cuketka. | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Premium Rozhovor
Foodbloger Martin Kuciel alias pan Cuketka o tom, jak z prostých kolínek udělat delikátní italské těstoviny, jak si usnadnit nakupování a vaření a proč je skromná kuchyně téma, které se dotkne celé společnosti.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Vyzkoušet první měsíc za 1 Kč

Zápisník pana Cuketky patří k prvním kulinářským blogům, které se na českém internetu objevily, a sledují ho desítky tisíc fanoušků. Málokdo ale ví, že takzvaný pan Cuketka je Martin Kuciel, skromný sympatický muž, který je vždycky o krok napřed. V době, kdy sociální sítě plní vizuálně atraktivní fotografie naaranžovaných exotických pokrmů, dělá pravý opak a na jeho profilu najdeme na talíři věci tak obyčejné jako cizrnu na paprice nebo třešňovou bublaninu.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
první měsíc jen za 1 Kč

Roční

490
890 Kč
Předplatit
+ 6 měsíců zdarma oproti měsíčnímu předplatnému
+ online televize Telly
na 90 dní zdarma

Dvouleté

1 690
Předplatit
+ 5 měsíců zdarma oproti měsíčnímu předplatnému
+ online televize Telly
na 90 dní zdarma

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 30 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor: