Pátek 19. srpna 2022, svátek má Ludvík
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Jídlo

Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně

Martin Kuciel alias pan Cuketka. | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Premium Rozhovor
Foodbloger Martin Kuciel alias pan Cuketka o tom, jak z prostých kolínek udělat delikátní italské těstoviny, jak si usnadnit nakupování a vaření a proč je skromná kuchyně téma, které se dotkne celé společnosti.

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Vyzkoušet první měsíc za 1 Kč

Zápisník pana Cuketky patří k prvním kulinářským blogům, které se na českém internetu objevily, a sledují ho desítky tisíc fanoušků. Málokdo ale ví, že takzvaný pan Cuketka je Martin Kuciel, skromný sympatický muž, který je vždycky o krok napřed. V době, kdy sociální sítě plní vizuálně atraktivní fotografie naaranžovaných exotických pokrmů, dělá pravý opak a na jeho profilu najdeme na talíři věci tak obyčejné jako cizrnu na paprice nebo třešňovou bublaninu.

Tento text je součástí prémiového obsahu pro předplatitele

Dočtěte článek až do konce

Jako člen navíc:

  • Máte k dispozici více jak 30 000 prémiových textů na Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Získáte přístup ke všem našim novinám a časopisům online a zdarma
  • Přednostně pořídíte vstupenky na koncerty v síti Ticketportal a mnohem více
Máte už aktivní předplatné? Přihlásit se
Autor:

Porucha imunity je první známka, že je v našem životě něco špatně, říká lékařka

Premium Lidí s poruchami imunity přibývá. Příčinou je často špatný životní styl, což vede k vážným nemocem, třeba k rakovině....

Bude hůř. Považuji za férové sdělit to divákům předem, přiznal šéf ČT

Premium Inflace, energie, válka na Ukrajině a k tomu nízké koncesionářské poplatky. Současná situace postihla i Českou...

První díl rozhovoru s Shopaholicadel: Práci neseženu, každý den můžu umřít!

Premium Rozhovorům se dlouho úspěšně vyhýbala, nyní ale udělala výjimku a Expresu poskytla exkluzivní sondu do své duše....

Mohlo by vás zajímat