130 let

Martin Kuciel alias pan Cuketka. | foto: Tomáš Krist, MAFRA

Premium

Rozhovor

Šetrné vaření, recepty nenáročné na peníze i úsilí. To je projekt Skromná kuchyně

Jídlo
  •   5:00

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Foodbloger Martin Kuciel alias pan Cuketka o tom, jak z prostých kolínek udělat delikátní italské těstoviny, jak si usnadnit nakupování a vaření a proč je skromná kuchyně téma, které se dotkne celé společnosti.

Zápisník pana Cuketky patří k prvním kulinářským blogům, které se na českém internetu objevily, a sledují ho desítky tisíc fanoušků. Málokdo ale ví, že takzvaný pan Cuketka je Martin Kuciel, skromný sympatický muž, který je vždycky o krok napřed. V době, kdy sociální sítě plní vizuálně atraktivní fotografie naaranžovaných exotických pokrmů, dělá pravý opak a na jeho profilu najdeme na talíři věci tak obyčejné jako cizrnu na paprice nebo třešňovou bublaninu.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor: Marie Niček