náhledy
Skořici nechte klidně ve skleničce marmelády
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Důkladně vymyté sklenice jsou nutností.
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Citron dodá výraznější chuť a navíc i konzervuje
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
...tomuhle nelze v horkém létu odolat
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
čerstvě natrhaný rybíz můžete začít ihned zpracovávat
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Rybízová pochoutka je koncert jak pro chuť, tak pastva pro oči
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Tepelně zpracovaná šťáva z červeného rybízu dětem vydrží až do začátku školy
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Rybízovou šťávu řeďte vychlazenou vodou, perlivou minerálkou a podávejte s ledem
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Rybízovka s ledem a čerstvě natrhaným rybízem je osvěžující pochoutka.
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Pochoutka, která při snídani v zimě, připomene letní slunce a pohodu
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz