Čtvrtek 1. prosince 2022, svátek má Iva
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

S tymiánem, koriandrem či mátou. Připravte si zeleninové placičky s trojicí bylinkových dipů

Je v tom i strouhaný brambor, smaží se to, ale bramborák to není! Co to je? Mrkvovo-cuketové placičky! Jsou výborné teplé i studené – a když je budete podávat s některým ze tří níže uvedených bylinkových dipů, neuděláte chybu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

F94r86a18n71t95i52š96e61k 76K61u55s64á53k 4367889912152

Variace na bramboráky např. z cukety, celeru apod. děláme už dlouho. Je to dáno i mým problémem s diabetem. Jo, docela dobré, ale ke klasickému křupavému bramboráku, smaženého na sádle to má daleko. Prostě náhražka zůstane vždy jen náhražkou. A nacpat do toho desítky bylinek a tím vytvořit chuťový chaos, tak to považuji za úplný nesmysl. Ať seš jídla dělají podle osvědčených a po staletí prověřených postupů. "Kreativní kuchař" je neštěstí. To si mohou dovolit jen ti nejlepší. Ale jak se říká: "proti gustu žádný dišputát".

0/0
23.6.2021 8:31