náhledy
Křepelčí vajíčka vařte jen dvě až tři minuty
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Do nálevu z okurky a cibule lehce vmícháme řecký jogurt, špetku soli a snítky kopru, část kopru ponecháme na dozdobení salátu.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Uzená makrela je díky své chuti dominantní
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Salát s uzenou makrelou a jogurtovou zálivkou s koprem je vyvážený
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Salát s uzenou makrelou a jogurtovou zálivkou s koprem. Osvěží a zasytí
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Křepelčí vajíčka rozpůlíme a přidáme do salátu. Teprve poté vše zalijeme připraveným dresinkem a přidáme snítky kopru.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Oloupeme červenou cibuli, nakrájíme na plátky a přidáme k okurce. Zalijeme vinným octem s rozmíchaným medem a trochou soli a necháme je ponořené macerovat
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com