náhledy
Minimalismus na talíři podle kuchařů restaurace Field: tvaroh, povidla, slivovice, smrk.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Severský vliv najdete i v restauraci Field, kde vaří například candáta s makrelou, kadeřávkem a kedlubnou.
Autor: Jakub Stadler
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Jehněčí, brokolice, ovčí sýr, podmáslí
Autor: FIELD
Domácí sýr, syrovátka, řepa, černý ořech
Autor: FIELD
Candát, makrela, kadeřávek, kedlubna
Autor: FIELD
Bažant, kaštan, houby, kakaové boby
Autor: FIELD
Jarní menu restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Interiér restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jarní menu restaurace Field
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Kromě Maskera se na vzhledu restaurace podílelo i Studio Nabrt či Atelier ph5.
Autor: FIELD
Kromě Maskera se na vzhledu restaurace podílelo i Studio Nabrt či Atelier ph5.
Autor: FIELD
Detail z proměnlivého stropu, který vytvořil Masker. Český výtvarník má na svém kontě například Cenu 333 pro mladé umělce do 33 let, kterou uděluje Národní galerie.
Autor: FIELD
Detail z proměnlivého stropu, který vytvořil Masker. Český výtvarník má na svém kontě například Cenu 333 pro mladé umělce do 33 let, kterou uděluje Národní galerie.
Autor: FIELD
Pohled do interiéru nové restaurace Field v centru Prahy.
Autor: FIELD
Pohled do interiéru nové restaurace Field v centru Prahy.
Autor: FIELD