Diskuze
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
S tím, jak vaří ve své práci, se vaření doma samozřejmě srovnávat nedá. I oni však přijdou domů a přemýšlejí, jak potravinami neplýtvat, jak šetřit vodou a třeba využít zbytkové teplo. Server Lidovky.cz přináší záplavu praktických rad a tipů známých českých šéfkuchařů, jak zkrotit inflaci „za plotnou“ i mezi regály supermarketů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P83a52v63e40l 44H80ř98í28b50a69l
30. 6. 2022 13:39
Jeden kuchař přiznává porušení nařízení o likvidaci neprodaných pokrmů, druhý doporučuje šetřit nákupem elektrického přístroje na vaření sous vide za několik tisíc
0
0
možnosti
HD
H53a87n97a 42D76o47s85t33á85l66o78v65á
5. 7. 2022 15:40
Tak drahý přístroj mít nemusíte. Stačí slow cooker.
0
0
možnosti
BS
B82l92a41h36o72m10í24r 81S49k50o86u71p78ý
30. 6. 2022 9:04
. navařit na dva dny dopředu.
A to už neplatí direktiva EK, že se navařené jídlo musí po 3 hodinách vyhazovat?
0
1
možnosti
P88a45v44e55l 47H82ř25í39b31a93l
30. 6. 2022 13:40
Doma samozřejmě neplatila nikdy. Ale že to přiznává kuchař z restaurace je zajímavé.
1
0
možnosti
HD
H62a23n20a 77D37o16s64t56á22l18o28v68á
29. 6. 2022 13:28
A něco nového, čím opravdu ušetříte?
2
0
možnosti