Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin

S tím, jak vaří ve své práci, se vaření doma samozřejmě srovnávat nedá. I oni však přijdou domů a přemýšlejí, jak potravinami neplýtvat, jak šetřit vodou a třeba využít zbytkové teplo. Server Lidovky.cz přináší záplavu praktických rad a tipů známých českých šéfkuchařů, jak zkrotit inflaci „za plotnou“ i mezi regály supermarketů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden kuchař přiznává porušení nařízení o likvidaci neprodaných pokrmů, druhý doporučuje šetřit nákupem elektrického přístroje na vaření sous vide za několik tisíc ;-D

0 0
možnosti
HD

Tak drahý přístroj mít nemusíte. Stačí slow cooker.

0 0
možnosti
BS

. navařit na dva dny dopředu.

A to už neplatí direktiva EK, že se navařené jídlo musí po 3 hodinách vyhazovat?

0 1
možnosti
Foto

Doma samozřejmě neplatila nikdy. Ale že to přiznává kuchař z restaurace je zajímavé.

1 0
možnosti
HD

A něco nového, čím opravdu ušetříte?

2 0
možnosti