130 let
Zmrzlina z výběrových káv

Zmrzlina z výběrových káv | foto: Creme de la Creme

Sladké Velikonoce. Přijďte si pro malou zmrzlinu zdarma, láká cukrárna

Jídlo
  •   5:00
Cukrárna Crème de la Crème na Národní v Praze slaví své první narozeniny. A tak přichystala speciální akci i pro své hosty. V neděli 21. dubna dostane každý zákazník jednu malou zmrzlinu zdarma.

V zmrzlinárně si můžete vybrat z nabídky více než 40 druhů zmrzlin, sorbetů či veganských nebo dokonce bezcukrových variant. Kromě toho můžete ochutnat výborné domácí dorty a zákusky z řemeslné pekárny nebo celodenní snídaně.

50 kilo pistáciové, prosím! Jak dlouho trvá výroba zmrzliny či kornoutku?

Honza Hochsteiger vsadil u výroby dortů, stejně jako u zmrzliny, především na kvalitní suroviny a jejich chutě, například makronky se zde nepřibarvují.

„Za svůj zmrzlinářský základ považuji především italský způsob myšlení. Je naprosto nekompromisní ke kvalitě. Italové obecně skoro nic neřeší. Nic kromě jídla, to naopak řeší stoprocentně a je to na něm vidět,“ říká zmrzlinář Jan Hochsteiger.

Autor: Lidovky.cz