Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slané jídlo musí být i trochu sladké, a naopak. V každém pokrmu musí být všechny chutě, říkají vietnamští bratři

Těsně po pandemii otevřeli svou třetí restauraci. Nejdříve jen zahrádku, pak i vnitřní prostory, lidé ale moc nechodili. „Pozorovali jsme dva druhy hostů. Někteří byli opatrní s ohledem na aktuální situaci a raději zůstávali na zahrádce, zároveň jsme však viděli hosty, kteří byli nadšení, že se opět mohou vidět s blízkými a v sedli si klidně dovnitř,“ říká v rozhovoru Giang Ta, majitel a provozní restaurace Dian, kterou vlastní společně starším bratrem Khanhem Ta, který zde působí jako šéfkuchař.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Hezký článek, čtení mi trochu zkazilo pátrání po tom, o jakou lokalitu v ČR se vlastně jedná. Čekala bych takovou informaci na začátku článku, a ne až v druhé půlce uvedením několika pražských čtvrtí. Ne každý je z Prahy, pane redaktore...

1 0
možnosti