Diskuse
Slaný koláč. Jak si udělat quiche, poradí Roman Paulus
Francouzská kuchyně ve zkratce. Tak mluví o slaném koláči zvaném quiche lorraine michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Tradičně se v něm potkává slanina, sýr, vejce a smetana, základní recept však může mít spoustu obměn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD
JD
J. Dvořák 188
23. 2. 2015 9:03
Nutno též zapít s la Rachachole.
Quiches la Bastillass, a la Bombardierress vytvoříme jen s notnou dávkou la France etrangeres.
0
0
možnosti
JD
J. Dvořák 188
23. 2. 2015 9:00
Také je nutné zapíjet La rachachóles.
Quiches de la bombardieres, nebo la bastiennes, la bastillass to vše z kitchenes ala france !
0
0
možnosti

Jedna kapsle denně proti ženským obtížím, vyhrajte probiotika Her Biotic
Nepohodlí v intimní oblasti dokáže pořádně znepříjemnit každodenní život. Her Biotic je přírodní doplněk stravy, který pečuje o ženské zdraví...