náhledy
Tvarohové kuličky musí být pokud možno stejně velké
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Na plech klaďte v rozestupech
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Baculaté vdolečky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Pečeme do zlatova
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Každou část těsta rozvažte a udělejte kuličky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Gurmánská delikatesa
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Umění zabalit tvaroh se dá přirovnat k umění zabalit ovocné knedlíky
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Tvaroh k plnění vdolečků musí být vymačkaný
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Prstem zatlačte na střed vdolečku a plňte povidly
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Baculaté vdolečky jsou chloubou Slovácka
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ
Pomažte rozšlehanými vejci a máčejte v posypce
Autor: DAGMAR HEŘTOVÁ, TASTEJOURNEY.CZ