Diskuze
Španělská zeleninová polévka s masovými kuličkami. Jak na ni?
Na podzim se každý rok vracím k mému neoblíbenějšímu jídlu, a tím je polévka. Ideálně taková, ve které stojí lžíce. Tentokrát jsem si pro inspiraci sáhla do španělské kuchyně a připravila hustou a chuťově bohatou zeleninovou polévku s masovými kuličkami ochucenými kořením typickým pro chorizo. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli vám chutnalo stejně jako mně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
FK
F11r43a97n95t44i80š70e65k 92K28u46s54á22k
4. 10. 2020 10:09
No, to je pěknej maglajz, o kterým nevím ani jak má správně chutnat. Zato takový dobrý, silný a netučný masový vývar s játrovými knedlíčky a s tradiční českou zeleninou nemá chybu. Doporučuji.
0
0
možnosti