Úterý 30. listopadu 2021, svátek má Ondřej
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Lidovky.cz

Diskuse k článku

Steak bez masa. Jak na plněné portobello, poradí Jan Punčochář

Některá jídla nebo suroviny nás svými názvy jenom stěží navnadí – těžké to má v tomhle směru třeba hummus. Žampion portobello je právě opačný případ: ať mu na chuť přijdete, anebo ne, už jen svým jménem vzbuzuje zvědavost a sympatie.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

M33i94r77o32s90l55a43v 69V88l22a27s28á23k 4318930893652

Zajímavé, ale proč tomu říkat steak? Věci by se měly vždy nazývat pravými jmény, jinak se jako lidé nedomluvíme.

0/0
29.9.2020 11:03

ANALÝZA: Případ Kenosha. Média si napsala vlastní verzi

Premium Půlka Ameriky si udělala z Kylea Rittenhouse, jenž zastřelil dva lidi, vzorovou karikaturu bílého rasisty s puškou, a...

Pět nejčastějších chyb, které Češi dělají v penzijním spoření

Premium Ve starém „penzijku“ si na důchod spoří více než tři miliony Čechů a v nových fondech už přes 1,3 milionu lidí. Stát...

Strach se do lidí pouští jako jed. Horší než covid je hysterie, říká herec Dušek

Premium Je hercem, režisérem, scenáristou, moderátorem. Renesančního ducha zřejmě Jaroslav Dušek zdědil po svém rodu s modrou...