Diskuze
Veganská, bezlepková... diety způsobují kuchařům denní dilema
Horko v kuchyních restaurací stoupá a život kuchařů a šéfkuchařů po celém západním světě se ještě víc zkomplikoval. Starají se o to super-módní stravovací trendy, které velí z jídelníčku vyloučit cokoli od lepku až po mléčné výrobky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
OH
O. Horák
24. 2. 2016 16:34
Podobné jako v jednom dokumentárním filmu o alergii na glutasol. Skupina lidí s touto alergií pozvaná do japonské restaurace kde ovšem vše bylo upraveno bez přidání glutamátů a v biokvalitě (vařeno pod dozorem a s kontrolou všech surovin a koření).
Tito lidé ale měli tak vypálené do mozku, že asijská kuchyně ho přidává, že je opravdu tu rozbolela strava, tu na zvracení, pocit kamení ve střevech atd.
Takže jasně prokázáno jak to s touto skupinou bylo. Hysterie, ne alergie.
0
0
možnosti
RG
VK
21. 2. 2016 22:49
jestli stoupá počet alergií je sporné, ale je dokázáno že hlavně stoupá počet blbců...
0
0
možnosti
ŠA
Š. Apolen
22. 2. 2016 1:05
Počet alergií stoupá. To je nesporné. Je to tím, že se člověk vzdaluje přírodě. Někteří lidé, od narození do smrti žijí v člověku nepřátelském prostředí měst.
0
0
možnosti