Diskuse k článku
Sůl nad zlato. Jak upéct kuře v solné krustě?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
H. Kropová 4.3.2014 10:11recept na prd . 2 kg hrubé mořské soli je dražší než to výsledné kuře |
![]() |
T. Bhöm 4.3.2014 12:16Re: recept na prd . 1kg za 27,- Kč... třeba tady: http://www.bio-country.cz/Ochucovadla/Bujony-soli/Sul-morska-hruba?varianta=48768 jistě dají se koupit i dražší... |
![]() |
J. Stejskal 4.3.2014 16:46Re: recept na prd . Jenže tu sůl můžete použít víckrát. |
![]() |
H. Kropová 4.3.2014 19:51Re: recept na prd . tenhle recept znám a mám vyzkoušený už před 30-ti léty .S obyčejnou solí .A pro opětovné použití pak je už naprosto jedno jaká byla |
![]() |
J. Stejskal 6.3.2014 23:33Re: recept na prd . Přesně tak. |