náhledy
Naložené ovoce připravené k částečnému sušení
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Neotřelý dezert z částečně sušeného ovoce láká
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Připraveno k mlsání
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
použijte stejný poměr libovolného ovoce
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Podzimní sklizeň láká k sušení
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Barevně i po usušení a jde to i bez chemie
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Skořice, badyán a vanilka dodají ovoci ještě lepší chuť
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Po částečném usušení jde o delikatesu
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Doplňte zakysanou smetanou a nebo šlehačkou a vanilkovým krémem
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz
Aromatický crumble je rychlou verzí použití ovoce
Autor: Dagmar Heřtová, tastejourney.cz