Diskuse k článku: Svatomartinská husa podle šéfkuchaře? Přidejte datle a celerové pyré

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 9.11.2017 1:34
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
K. Jež 9.11.2017 1:34

Kachna je lepší. Husa je suchá a mdlá.

F. Kusák 8.11.2017 12:22

Ať vás to ani nenapadne, uděláte zmetek. Klasicky připravená česká Nebo moravská či slovenská) husa je nenapodobitelná pochoutka, a to včetně tradičních příloh. Já zastávám názor, že největším nebezpečím kuchyně je "kreativní kuchař". Tradiční recepty jsou po staletí vyzkoušené a je to národní poklad.

M. Novák 8.11.2017 11:06

Ano, všechny uvedené recepty jsou tradičním Českým národním jídlem. Umí ještě vůbec některý šéfkuchař upéci husu poctivě po staročesku stejně jako moje žena?

Premium

Kořeněná jídla ani káva neškodí, vyvrací profesor Tesař letité mýty

Prof. Vladimír Tesař, zakladatel a přednosta Kliniky nefrologie 1. Lékařské... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Kola je pro ledviny hrob. Nejlepší je nesolit a nejíst ostrá exotická jídla. Alkohol dokáže „propít“ ledviny, které je...

Premium

Hra o 80 tisíc: kolik peněz navíc mohou rodiče získat a jak to udělat

ilustrační snímek | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Rodičovský příspěvek se od ledna zvýší ze současných 220 tisíc korun až na celkových 300 tisíc. MF DNES přináší návod –...

Premium

Test celoročních pneumatik. Jak si vedou za sucha, za mokra a na sněhu

Test celoročních pneumatik | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

K celoročním pneumatikám výrobci přistupovali po dlouhá léta macešsky. Konečně se však vrátily do jejich přízně....