Diskuse

The Eatery: skvělé chuťové variace a milé překvapení z nepředražené kávy a vína

Mezi vánočními svátky jsme si konečně našly čas na vizitu nového projektu Pavla Býčka, který jakožto sous chef a později head chef v restauraci Alcron se svým týmem pod vedením Romana Pauluse pět let po sobě obhájil michelinskou hvězdu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PS

3. 2. 2019 20:10

Je to bajecne, ale pro jistotu bych zustal u gulasku, veprove ci svickove, to alespon vim,jak to ma smakovat. A zcela fantasticke jsou ty fotky porci, jako pro detatko, ale jeste to hodne male.

0 0
možnosti

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.