Diskuse k článku: Tipy šéfkuchařů: kam pro kváskový chléb a nejlepší koláče?

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 4
  • Poslední: 18.1.2013 5:49
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Hlosta 18.1.2013 5:49

Kupte si radši domácí pekárnu

V domácí pekárně se dá péct chleba, který je výrazně nejlepší mezi všemi prodávanými. Jen je třeba si najít tu správnou recepturu z velké nabídky směsí. Pekárna není drahá a nejen chleba v ní jde upéct. Jinak běžně dostupný chléb z velkopekáren, to je o třídu horší, než cokoliv doma upečete. Kdo si našel nějakou pekárnu, kde je chléb pouze na kvásku, mouce vodě, soli a kmínu, ten má vystaráno. Je ovšem pravda, že zkušení pekaři jsou na vymření. Dorost je vzhledem k velmi nízkým platům rekrutovaný z trosek existence a namnoze chleba nejen že nepeče člověk z oboru, ale peče ho nějaká feťácká troska.

F. Janouš 17.1.2013 18:08

Ano ano

Hořovické pečivo je skutečně, alespoň pro mě nejlepší, i když ty rohlíky už dávno nejsou, co bejvaly.

M. Raabová 17.1.2013 15:13

nejlepší chleba jako od babičky

pekařství u Horáků, Moravský kras - Rudice. a taky dobré plněné loupáčky.

F. Nerad 17.1.2013 11:53

Zkuste to i mimo Praha

Doporučuji chléb z pekárny v Borové u Poličky. Je chutný a vydrží.

Najdete na Lidovky.cz