Skladování nebalených cukrářských a lahůdkářských výrobků v otevřených přepravkách. Prostor byl zaprášený a nebyl zabezpečený před pronikáním hlodavců
SPZI
Výroba baget zde probíhala v nevhodném prostoru, v blízkosti zaprášených předmětů, opadávajících omítek s plísněmi. Bufet Zlatý lev (Velké Meziříčí)
SPZI
Trus hlodavců na podlaze v cukrárně Vanesa (Prachatice)
SPZI
Mastnota a špína na sporáku v restauraci Brusel (Líně)
SPZI
Nečistoty na stěnách a stropě a rezavé skvrny různých velikostí, poškození podlahy až na betonový podklad a mastnotou a prachem znečištěný prostor výdejního okénka. Bistro U Matěje (Most)
SPZI
Nečistoty na stěnách a stropě a rezavé skvrny různých velikostí, poškození podlahy až na betonový podklad a mastnotou a prachem znečištěný prostor výdejního okénka. Bistro U Matěje (Most)