Diskuse
PUNČOCHÁŘ: Ubrus a příbor restauraci neudělají aneb bez dobré jídla to nepůjde
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C. Sangrail
Jistě, je to pravda, záleží především na jídle a pak taky na atmosféře jako celku (příjemná, nevtíravá obsluha, žádná řvoucí rytmická "hudba", čisto, zdvořilost). Ale osobně si myslím, že je škoda, jak ubrusy pomalu končí v propadlišti dějin. Něco, co bylo ještě před dvěma desítkami let zcela běžné (aniž by bylo běžné pravidelné měnění ubrusů po každém hostu...) a co dnes spousta lidí podvědomě považuje za příznak přílišné formálnosti. Pro mě je ubrus základ, standard, ne známka nějaké extratřídy.

Jedna kapsle pro zdravá játra? Otestovaly jsme Hepactum FORTE
Játra jsou významným orgánem pro detoxikaci, trávení i tvorbu energie. Přesto na ně často zapomínáme. Tedy až do chvíle, kdy se tělo připomene...