Diskuse k článku: Učte se od mistra. Připravte si italské dýňové rizoto

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 1
  • Poslední: 5.2. 2019 9:55
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
C. Sangrail 5.2.2019 9:55

Chybí tu jedna zásadní informace: risotto je třeba během vaření hodně míchat. Ne nepřetržitě, jak se občas píše, ale hlavně na začátku, aby se uvolnil škrob. Po prvních pěti minutách vehementního míchání pak stačí už jen jednou za čas promíchat a zkontrolovat, že se rýže nepřichytává na dno. Pak se risotto nechá minutu dvě odpočinout, máslo se přidá až po odpočinku a vychlazené! Tím získáte tu krémovou konzistenci, kterou máme na risottu rádi.

Najdete na Lidovky.cz