náhledy
Na másle si zpěníme šalotku a česnek pokrájené na jemno přihodíme houby osolíme a opepříme a několikrát promícháme a zalijeme bílým vínem a necháme vyredukovat. Přidáme smetanu a zredukujeme na polovinu. Přihodíme jemně posekaný estragon a promícháme na mírném plameni a popřípadě dochutime podle potřeby.
Autor: Mlýnec
Na másle si zpěníme šalotku a česnek pokrájené na jemno přihodíme houby osolíme a opepříme a několikrát promícháme a zalijeme bílým vínem a necháme vyredukovat.
Autor: Mlýnec
že je kůže hezky zlatavá tak kachnu otočte a co nejvíc kachnu opeřte i z druhé strany, necháme lehce zchladnout a dáme do pytlíku a udicí pistolí vyudíme kachnu podle potřeby, pak to zavákuujeme a vaříme pří 50°C 1 hodinu, pak necháme vychladnou a pak krájíme na tenké plátky.
Autor: Mlýnec
Vejce vaříme na 63°C v sous vide a 45 minut po uvaření můžeme rovnou podávat a dochutíme solí
Autor: Mlýnec
Promícháme sůl s cukrem a v této směsi kachní prso pořádně obalíme, kachnu dejte na tácek a zbytek směsi rozprostřete na prso kůží nahoru. Nechte 12 hodin marinovat, pak kachní prso umyje studenou vodou a pořádně osušte v utěrce, aby na něm nezbyla žádná voda.
Autor: Mlýnec
Uzené kachní prso s kačenkami, estragonem a pošírovaným vejcem
Autor: Mlýnec