Diskuse k článku
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
F. Kusák 16.11.2020 10:42Pan Punčochář určitě patří mezi kuchařskou elitu, opravdu se mi sbíhaly sliny. A hlavně, žádný olivový olej, ale poctivé sádlo, případně máslo. Škubánky jsou skvělé, ale i bramborové knedlíky mohu. Hurá, jdu si koupit uzený jazyk, abych zítra oslavil odchod hnusné totality, za které právě upadla vynikající česká kuchyně. |
![]() |
J. Volfík 22.11.2020 8:47Co je na těch škubánkách tak super extra nejgeniálnějšího? Tak dělala moje babička, máma, první žena, druhá žena. |