Diskuse k článku
V Česku je nevraživost mezi šéfkuchaři obrovská, jen se o ní nemluví, říká majitel tří restaurací
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
P. Šraier 10.6.2019 21:53Když tohle čtu, tak bych se neopovážil do takové restaurace vstoupit. Tam už se vaření jídla zvrhlo v nějaké voodoo.... Každému říkám, pokud se chcete za rozumné peníze výborně najíst, běžte do Café Louvre. Tam rozhodně takového snoba nepotkáte. |
![]() |
V. Rybicka 10.6.2019 15:06Všude je profesionální NEVRAŽIVOST!!! Tomu se říká ZRAVÁ KONKURENCE. Tak jsme udělaní, a tak taky zůstaneme!!! |
![]() |
F. Bernardone 11.6.2019 5:33Pane Rybičko, synonymum nevraživosti je nenávist, hněv a zloba. Pokud si myslíte, že je to „zdravá konkurence", tak se mýlíte! Pokud jste tak udělaný Vy, tak byste s tím měl něco dělat, protože je to asociální jednání! Pokud chcete zůstat asociální psychopat, tak se s tím nedá nic dělat, ale mluvte sám za sebe a zůstaňte tak sám!!! |
![]() |
V. Rybicka 11.6.2019 6:29Nevím, pane Bernardone, kde žijetě, ale po čtyřiceti letech mimo moji domoviny mohu velice jasně říci, že pod na oko hranou přátelskou konkurencí, zuří velice vážný boj o zákazníka. Pokud neděláte v nějakém teplém government místě, tak to musíte sám na sobě okusit. Není to nic špatného. Jen realita našeho lidského života ve svobodné společnosti. |
![]() |
F. Bernardone 11.6.2019 6:56Pane Rybičko, neznám poměry na druhé straně velké louže, ale ta nevraživost je asi příliš zavádějící výraz. Samozřejmě se stává, že konkurenci také nenávidíme, ale pokud zloba převládne tak to nemůže dopadnout dobře. U nás tomu říkáme divoký západ. |
![]() |
J. Rysavy 11.6.2019 10:02Dobry den, Doporucuji vam stravit nejaky cas 1-2 roky treba v Kanade nebo v US a potom budete mit jiny nahled na restaracni trh tadu v Cesku. Dekuji JRR |
![]() |
J. Jonák 10.6.2019 10:56Je vidět v jakém blahobytu si tady žijeme, když se z obyčejného žvance dělá věda a skoro až umění. Jinde lidé nemají co do huby a tady se řeší, že se wasabi nemá míchat, ale jen potírat, aby otevřelo chuťové pohárky. Kam se hrabe zkažená římská říše. |
![]() |
K. Novák 10.6.2019 9:58A ani jeden neumí pořádnou svíčkovou. |
![]() |
P. 1 10.6.2019 10:47Je otázka co je pořádná svíčková, ale aktuální restaurace, které ji umí uvařit jsou V Zátiší, Cafe Imperial, Next Door, Zlatá Husa a brněnský LaPavilion + mimo centrum třeba Kastrol. Otázka je, zda většina čtenářů v těchto podnicách někdy byla... Já je z valné části používám jako závodku / náhradní kancelář |
![]() |
F. Bernardone 10.6.2019 9:32Ta obrovská nevraživost v Česku je obecný jev, tedy není divu, že je mezi šéfkuchaři. |
![]() |
S. Ševeček 10.6.2019 8:33teď už má skoro všechno ... restauranty, elitní klientelu,... /už mu zbývá jediné - zkrachovat |
![]() |
O. Dvořák 10.6.2019 7:36Přijďte 23.6. demonstrovat na Žižkov za presumpci neviny. |
![]() |
M. Lucky 10.6.2019 8:07Bures vas jiste prijde podporit |
![]() |
K. Novák 10.6.2019 10:01Výborně! Alespoň bude vidět,kolik lidí ho podle slov KSČM „miluje“. |
![]() |
J. Langweil 10.6.2019 10:03Jo pane toto musíte napsat někde výrazněji . Sem chodí pár antibabišátek a antizemánků . A ti vám nepřijdou. Zkuste Novinky a nebo dát inzerát do novin a na internet jako to dělají oni. |