náhledy
Ještě teplé, ale ne horké obalujeme v moučkovém nebo pískovém cukru s přidáním pravé vanilky.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Ještě teplé, ale ne horké obalujeme v moučkovém nebo pískovém cukru s přidáním pravé vanilky.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Některé recepty obsahují vejce či žloutky, některé jen vodu a některé, jako právě ten můj, nemají z tekutých přísad nic.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Některé recepty obsahují vejce či žloutky, některé jen vodu a některé, jako právě ten můj, nemají z tekutých přísad nic.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Některé vanilkové rohlíčky jsou i s pistáciemi, tedy jde o typický italský vliv, někdo vanilkové rohlíčky připravuje s kakaem nebo nastrouhanou čokoládou.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Rohlíčky mají nepřeberné množství variant a většinou podle druhu ořechů
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Jejich původ není úplně známý, některé zdroje tvrdí, že pochází z Turecka. Nakonec to není až tak podstatné, důležité je, že každá rodina má svůj zaručený recept na toto tradiční vánoční cukroví.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com
Vanilkové rohlíčky jsou stálicí v sortimentu našeho vánočního cukroví nejméně sto let.
Autor: dagmar heřtová, tasteyjourney.com