Diskuze
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Jak udělat kapra tak, že ho nadšeně snědí děti, a proč ho „marinovat“ v bílém jogurtu? Nechte si letos poradit od šéfkuchaře Radka Davida a připravte večeři takovou, že o ní rodina bude mluvit ještě na jaře. „Vánoce jsou pro mě nejkrásnější svátky v celém roce. Jejich atmosféra je přímo kouzelná. Děti sice odrostly, ale pořád se těší na večer, štědrovečerní večeři a neustále nakukují pod stromeček, jestli se tam už náhodou neobjevily dárky,“ říká šéfkuchař, který po 20 letech opustil restauraci La Veranda a vede kuchaře v Aramarku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.

Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!