Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři

Jak udělat kapra tak, že ho nadšeně snědí děti, a proč ho „marinovat“ v bílém jogurtu? Nechte si letos poradit od šéfkuchaře Radka Davida a připravte večeři takovou, že o ní rodina bude mluvit ještě na jaře. „Vánoce jsou pro mě nejkrásnější svátky v celém roce. Jejich atmosféra je přímo kouzelná. Děti sice odrostly, ale pořád se těší na večer, štědrovečerní večeři a neustále nakukují pod stromeček, jestli se tam už náhodou neobjevily dárky,“ říká šéfkuchař, který po 20 letech opustil restauraci La Veranda a vede kuchaře v Aramarku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!